Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Vesti

Ukrasni divider

Profesionalno i studijsko fotografisanje beba

Profesionalno i studijsko fotografisanje beba  Fotografisanje beba ima jedan glavni cilj da vam zauvek ostanu prelepe fotografije vašeg deteta iz najranijeg detinjstva. Fotografisanje beba se zakazuje nekoliko dana unapred

Botanička bašta slikanje mladenaca

Botanička bašta slikanje mladenaca Slikanje mladenaca u Botaničkoj bašti predstavlja kreativan i romantičan način da fotografije budu nesvakidašnje i različite od klasičnog fotografisanja

Fotografisanje za stjuardese

Fotografisanje za stjuardese FVM profesionalni studio za fotografisanje iz Beograda će učiniti sve da dobijete vrhunske fotografije za konkurisanje za posao stjuardese

Fotografisanje za web sajt

Fotografisanje za web sajt Svakoj firmi je cilj da što bolje predstavi svoje proizvode i usluge, kao i svoje objekte, poslovne prostore i zaposlene. Fotografisanje za web sajt je zato jedan od bitnih elemenata fotografisanja, koje obuhvata i fotografisanje proizvoda jer samo kvalitetne fotografije mogu da privuku pažnju.

Fotografisanje za štampane medije

Fotografisanje za štampane medije Ukoliko vaša firma nastupa na sajmu i želi da ima promotivni materijal koji će razmenjivati sa budućim saradnicima i deliti klijentima, neophodno je da ima kvalitetne fotografije. 

Fotografisanje za prezentacije

Fotografisanje za prezentacije Jedan od važnih elemenata pripreme prezentacije je sakupiti kvalitetne fotografije bilo da se radi o fotografijama proizvoda, fotografijama radnika, zaposlenih, proizvodnog pogona ili nekim drugim stvarima koje su povezane sa prezentacijom. 

Profesionalno fotografisanje hrane

Profesionalno fotografisanje hrane Fotografisanje hrane se vrši najsavremenijom fotografskom opremom. Dolazimo kod Vas i donosimo svu neophodnu opremu kako bi fotografija hrane bila vrhunskog kvaliteta. Fotografisanje hrane obuhvata fotografisanje gotovih jela, jela sa roštilja, jela po porudžbini, fotografisanje hladne kuhinje, salata, predjela, fotografisanje poslastica - kolača, torti, sladoleda.

Fotografisanje firmi i zaposlenih

Fotografisanje firmi i zaposlenih Koliko je fotografisanje radnika i fotografisanje firmi bitno govori činjenica da svaka velika kompanija ima fotografije zaposlenih na radnim mestima. Osim fotografisanja firme vršimo i promotivno snimanje proizvodnog procesa za nastupe na sajmovima, kao i pravljenje promotivnih video materijala kompanije.

Fotografisanje za bilborde

Fotografisanje za bilborde Fotografisanje za bilbord podrazumeva da naši stručnjaci se zajedno sa Vama dogovore koji proizvod ili objekat  treba fotografisati i na koji način. Fotografije treba dodatno obrađivati i pripremati za štampanje bilborda ili za drugu neki drugi vid promocije.

Fotografisanje za CV

Fotografisanje za CV Sa dugogodišnjim iskustvom i vrhunskom fotografskom opremom, naši stručnjaci će veoma lako napraviti Vaše kvalitetne fotografije za CV. Tom prilikom dobijate nekoliko fotografija sa različitim pozadinama i različitom jačinom svetlosti koje možete koristiti prilikom slanja CV-a ili odneti prilikom konkurisanja za posao.

Fotografisanje prvog rođendana

Fotografisanje prvog rođendana Prvi rođendan je svakako nešto na šta se treba posebno obratiti pažnja. Fotografisanje prvog rođendana zato treba da bude napravljeno tako da fotografije budu lepe, kvalitetne i da ostanu kao uspomena dugo godina. 

Umetničko fotografisanje venčanja

Umetničko fotografisanje venčanja Bilo da se radi o umetničkom fotografisanju mladenaca ili fotografisanju gostiju sa mladencima pravi i iskusni fotograf ima osećaj za fotografisanje i oko da odabere najbolji ugao, da iskoristi najbolji momenat kada treba napraviti fotografiju.

Fotografisanje kućnih ljubimaca

Fotografisanje kućnih ljubimaca Fotografisanje kućnih ljubimaca obuhvata pravljenje kvalitetnih fotografija kućnog ljubimca u raznim situacijama kao što su fotografisanje u pokretu, u trčanju, skakanju, igranju, prevrtanju i mnogim drugim aktivnostima koje kućni ljubimci vole da rade. 

Fotografisanje enterijera restorana

Fotografisanje enterijera restorana Svaki restoran, veliki ili mali urađen u etno ili modernom stilu, ima potrebu za promocijom. Da bi promocija bila efikasna, najvažnije je imati kvalitetne fotografije enterijera restorana ili hotela kako bi oni koji nisu do sada dolazili u restoran videli kako restoran izgleda i postali gosti. 

Fotografisanje punoletstva Beograd

Fotografisanje punoletstva Beograd Rođendani se slave svake godine ali samo jedan rođendan je punoletstvo i to je trenutak koji treba da ostane zapamćen po vrhunskoj proslavi. Da bi proslava ostala sačuvana u kvalitetnom foto i video formatu, najbolje je pozvati profesionalnog fotografa za punoletstvo.

Studijsko fotografisanje - Profesionalne i kvalitetne fotografije

Studijsko fotografisanje - Profesionalne i kvalitetne fotografije Profesionalni fotoaparat u veštim rukama pravog fotografa, dobar objektiv je ono što je za ovakav posao neophodno. Dobro studijsko osvetljenje izbrisaće svaku boru s Vašeg lica. I nije šminka ta koja će to učiniti, već je dovoljno samo da stanete pod svetlo koje savršeno odgovara Vašem tenu.