Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Botanička bašta slikanje mladenaca

Ukrasni divider

Fotografisanje mladenaca na romantičnim mestima je sve popularnije a jedna od takvih mesta je i Botanička bašta u Beogradu. Slikanje mladenaca u Botaničkoj bašti predstavlja kreativan i romantičan način da fotografije budu nesvakidašnje i različite od klasičnog fotografisanja mladenaca ispred kuće, pred crkvom ili u sali za venčanje.

Ukoliko želite da imate vrhunske fotografije iz Botaničke bašte, FVM studio Beograd će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Fotografisanje mladenaca u Botaničkoj bašti je način da kreativnim fotografisanjem pored različitih egzotičnih biljaka ulepšate pozadinu Vaših fotografija.

Cena: morate imati u vidu da Botanička bašta naplaćuje ulaz za fotografisanje mladenaca 5000 dinara

Pored fotografisanja mladenaca u bBotaničkoj bašti pružamo uslugu  fotografisanja na različitim mestima u Beogradu, fotografisanje mladenaca u prirodi, na reci ili u brodu ili čamcu. FVM studio Vam garantuje kvalitetne fotografije sa venčanja kao i pre wedding fotografisanje mladenaca. Naši stručnjaci za fotografisanje će vam dati savet kako da zauzmete najbolje poze koje će rezultirati vrhunskim fotografijama.

FVM studio Beograda odlikuje se vrhunskim kvalitetom fotografija i snimanja. Radimo snimanja venčanja, estradnih ličnosti, modnih umetnika, proslave kompanija i mnogih drugih dešavanja. 

Ponosimo se kvalitetom umetničkog fotografisanja mladenaca. Osim fotografisanja venčanja, mladenaca, svadbe, vršimo i snimanje venčanja dronom, montažu i mnoge druge usluge.