Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Fotografisanje za štampane medije

Ukrasni divider

U fotografisanje za štampane medije ubrajamo fotografisanje za flajere, časopise, novine, brošure, kataloge... 

Ukoliko vaša firma želi da napravi katalog proizvoda da predstavi svoje usluge u štampanom obliku neophodno je napraviti vrhunske fotografije. Fotografisanje proizvoda kao i fotografisanje firme je veoma bitan deo promotivnih aktivnosti. Fotografisanje za flajere zato ima za cilj da dobijete izuzetno kvalitetne fotografije vaših proizvoda, fotografije objekata, zaposlenih i svega što želite da se štampa na flajeru. Ukoliko vaša firma nastupa na sajmu i želi da ima promotivni materijal koji će razmenjivati sa budućim saradnicima i deliti klijentima, neophodno je da ima kvalitetne fotografije. 

Fotografisanje za katalog se obično odnosi na pravljenje kataloga sa ponudom proizvoda i usluga. Katalozi sadrže sve proizvode firme,  poređane po kategorijama. Da bi proizvod u katalogu izgledao kvalitetno neophodno je napraviti kvalitetnu fotografiju proizvoda. Zato će naš profesionalni studio za fotografisanje i snimanje učiniti sve da fotografije vaših proizvoda budu na vrhunskom nivou. 

Savršene boje, bistre slike, izbor pravog ugla i pravilan odnos svetlosti kao i mnogi drugi faktori doprinese fotografije proizvoda za katalog budu na visokom nivou. Kupci koji gledaju kvalitetne fotografije na flajerima i katalozima će se u mnogo više slučajeva odlučiti da kupe željeni proizvod.

Osim profesionalnog fotografisanja, stručnjaci zaposleni u našem studiju napraviće pripremu kataloga za štampu.

Osim fotografisanje proizvoda, vršimo i snimanje proizvoda, snimanje prostora,  3D snimanje, kao i snimanje rotaciono snimanje proizvoda sa svih strana koje možete koristiti na svom sajtu i na drugim promotivnim kanalima. 

Pozovite nas da se dogovorimo o saradnji.