Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Usluge

Ukrasni divider
Fotografisanje

Fotografisanje najsavremenijom opremom, ako trazite nesto drugacije, lepse, bolje i zanimljivije izaberite fotovideoM studio. Mi za Vas koristimo svu raspoloživu studisku opremu ( soft box, glave, kisobrani, zilberice…) Zabeležicemo iz boljeg ugla sve dogadjaje i manifestacije i po želji izraditi Vam kvalitetan foto BOOK, fotografije, postere ili narezati na disk. Uz NOVU USLUGU mozete pristupiti svojim slikama na Vašem sajtu na internetu besplatno. Slike koje odaberete možemo i obraditi u photoshop-u. Do sada smo radili venčanja, svadbe, proslave, modele, rodjendane, podvodnu fotografiju, studisku fotografiju, veridbe, modnu fotografiju, koncerte, ispraćaje, enterijer, eksterijer firmi, mitinge, kućne ljubimce za katalog, hranu, postere za bendove, muzičare omote za diskove, book-ove za mankene…

Snimanje

Snimanje rođendanskih proslava snimanje rođendana hd kamerom snimanje rodjendana sa više kamera Snimanje venčanja - svadbi Lux paket sa tri kamere, (može za svadbe) pored standardne opreme mi koristimo i posebne eksterne mikrofone za kvalitetniji zvuk, video bim, steady cam, kran, reportazna kola, video mikser, studijsku opremu . Snimanje se vrši u full HD formatu visoke rezolucije (neophodno je da imate HD televizor LCD, plazma, kao i blu ray čitač kako bi mogli da reprodukujete Vaš blue ray disk.) ili SD-DVD formatu, predvidjenom za standardne televizore i dvd plejere.

Snimanje venčanja

Uslugu snimanja venčanja i svadbi radimo sa kvalitetnom video opremom koja obuhvata kameru HD rezolucije, kako bi smo dobili kvalitetne snimke visokog kvaliteta koji pružaju kristalno jasnu sliku živih boja na HD televizorima. Osim toga u ponudi imamo i uslugu snimanje venčanja iz vazduha kojim se omogućuje pogled na venčanje iz novog ugla.

Extra paket

Extra paket za venčanja je najobuhvatniji paket usluga koji u potpunosti zadovoljava čak i Vaša najzahtevnija očekivanja. Izborom ovog paketa, bićete sigurni da će Vaše venčanje ostati zabeleženo na najmoderniji način koristeći skup najsavremenijih metoda snimanja.

Virtuelne ture

360-stepeni virtuelna tura je stalna reklama za vas na Google pretraživaču, koja privlači veliki broj novih klijenata. Uz pomoć Street View-a klijenti će moći da uđu u unutrašnjost vašeg prostora.

Montaža

Montaža video materijala, izradu spota u najsavremenijim programima Adobe Premier, Adobe Affter effects, Edius, Sony Vegas, kako bi Vaš video material i spotovi izgledali na svetskom nivou. Vi dobijate 3d animaciju, tv spot, montažu materijala, kao i mogućnost dobijanja sirovog nemontiranog materijala.

Photo booth

Photo Booth je foto kabina u kojoj se nalazi uređaj sa softverom za fotografisanje. Kabina sadrži klupu za jednu ili više osoba a zatvara se zavesama kako bi njeni korisnici tokom fotografisanja mogli opušteno da poziraju, bez ometanja. Klikom na ikonu koja se nalazi na tuch screen ekranu pokrenete odbrojavanje... 5, 4, 3.. Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu.Tako za redom napravite 4 fotografije. Naše kabine dostavljamo na teritoriji čitave Srbije, bez obzira gde se nalazite i koji je period u godini.

Snimanje iz vazduha

FVM studio Beograd Vam nudi uslugu profesionalnog snimanje iz vazduha helikopterom. Za snimanje iz vazduha se koriste kamere najbolje stabilizacije. Video snimci su viskog kvaliteta snimane pomoću profesionalnih kamera koje snimaju u 4K rezolucijama.

Izrada sajta za venčanje

Na jednom mestu možete lako da obavestite vaše goste kada je skup svatova, u kojoj crkvi, opštini ili restoranu. Vaši gosti mogu sa vama da razmenjuju mišljenja, čitaju novosti koje vi objavite, daju sugestije, gledaju fotografije i pišu utiske sa venčanja. Vaš sajt za venčanje može da sadrži i mapu važnih lokacija venčanja, restoran, mesto okupljanja svatova...

Dizajn

Dizajn je neophodan za potrebe povećavanja obima Vašeg posla, odnosno prikazivanje Vas i Vaše firme u najlepsem izdanju kako bi ostvarili sto veći promet i profit neophodno je posvetiti puno vremena i dizajniranju vašeg logo-a, flajera, banera, sajta, postera, reklame, i drugih marketinskih elementa. To je ono što mi možemo učiniti za Vas mnogo brže i jeftinije.

Prebacivanje VHS na DVD

Prebacivanje formata sa VHS na DVD, da Vaše uspomene ne izblede nudimo Vam i reparaciju starih fotografija u photoshopu. Vaše je samo da donesete stare fotografije i mi ce mo uraditi ostalo. Fotovideo M studio Vam nudi usluge studijskog fotografisanja vaših proizvoda, manifestacija, događaja, objekata, sa rasvetom koje kasnije možete upotrebiti za sopstvenu promociju. Mi radimo sve od kataloga, flajera, brošura, ambalaže, internet prezentacije, podvodnje fotografije do multimedijalnih prezentacija.

Iznajmljivanje projektora

IZNAJMLJIVANJE VIDEO PROJEKTORA visoke rezolucije za sve namene, u Beogradu i okolini. Projektore donosimo na adresu na kojoj se održava događaj, prezentacija, proslava i vršimo sve postavke. Vaše je samo da nas pozovete i uverite se zašto smo najbolji! Uz svaki projektor koji iznajmite kod nas, dobijate GRATIS PLATNO 180X180cm i DALJINSKI PREZENTER! POSETITE NAŠ SAJT WWW.IZNAJMLJIVANJEPROJEKTORA.COM ILI NAS NAZOVITE NA 064 518 0297

Iznajmljivanje ozvučenja

Nudimo vam kompletnu uslugu za ozvučenje i rasvetu sa binom po sistemu ključ u ruke, sa osposobljenom ekipom ljudi, ton majstorom, DJ-om postavljanje opreme, montažu, demontažu, aktivno praćenje u toku programa, prevoz sa utovarom i istovarom. Pogledajte više>> Za specjalne zahteve koji ovde nisu navedeni u nasoj ponudi možete kontaktirajte nas putem email-a videofotom@gmail.com ili telefonom na broj 064/518-0297

Snimanje TV reklama

Kako bi Vaša firma, brend ili usluga postali (i ostali) poznati, potražnja za proizvodima ili uslugama koje nudite rasli iz dana u dan, neophodna je reklama. FVM Studio Beograd raspolaže najsavremenijom opremom koja nam omogućuje snimanje TV reklamnih spotova u vrhunskoj rezoluciji. Osim snimanja, pružamo kompletnu uslugu montaže snimljenog materijala. Možete pročitati više o usluzi ili nas kontaktirajte kako bi smo Vam pružili dodatne informacije.

Izrada foto bukova

FVM Studio Beograd se bavi izradom Vaših Foto Bukova na papiru vrhunskog kvaliteta. Sačuvajte fotografije sa najlepših trenutaka u formi foto knjige. Izrada foto bukova sa venčanja, svadbi, krštenja, rođendani, punoletstva, veridbe, porodična okupljanja ili poslovne proslave. Nakon pripreme odabranih fotografija, pristupamo štampanju stranica Vašeg foto buka, nakon čega se radi koričenje i Vaša knjiga najlepših uspomena je spremna :)

Izrada korporativnog filma

Predstavite Vašu kompaniju na dinamičan, informativan, duhovit i edukativni način Vašim poslovnim partnerima, potencijalnim klijentima, zaposlenima i široj javnosti.