Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Izrada korporativnog filma

Ukrasni divider

Kratki i efektni promotivni, korporativni film u našoj produkciji predstaviće Vašu kompaniju na dinamičan, informativan, duhovit i edukativni način Vašim poslovnim partnerima, potencijalnim klijentima, zaposlenima i široj javnosti. 

Sa ponosom ga možete koristiti na promocijama, prezentacijama, gostovanjima na različitim skupovima u zemlji i inostranstvu ili kao intrigantan deo interenet prezentacije Vaše kompanije. Odlična je dopuna u televizijskim gostovanjima i drugim vidovima medijske promocije. Savršen je podsetnik o Vašem dugodišnjem radu, poslovnom uspehu i kredibilitetu.

Ulaganjem o izradu korporativnog filma, ulažete u ugled i dodatno razvijate prepoznatljivost svoje firme. Takvom investicijom šaljete poruku o snazi i poziciji Vaše kompanije na tržištu.

Zbog toga Vam predstavljamo specijalnu ponudu koja uključuje izradu ideje i scenarija za korporativni film o Vašoj kompaniji, kompletnu produkciju filma (do 10 minuta), prateće promotivne reklame, format filma za web stranicu Vaše kompanije, uz mogućnost izrade verzije na stranim jezicima.

Vaš korporativni film bi prikazao najbitnije aspekte Vase kompanije, rad sa liderima i zaposlenima kompanije, zaposlenima i zadovoljnim klijentima uz dinamičan montažni prikaz Vaših prostorija, uslužnih salona itd. Važan deo bio bi posvećen predstavljanju planova za budućnost i dalji razvoj kompanije. Sve to propraćeno profesionalnim tekstom,  muzikom i grafičkim dizajnom.

Snimanje se vrsi pomoću sledeće opreme stedy cam elektronska stabilizacija slike u 3 ose, stativa, drona, eksternih snimaca zvuka, dslr aparata... 

Proces produkcije zahteva do 30 dana rada i to: do 14 dana priprema i zajedničke saradnje na definisanju završne verzije scenarija, 2 do 3 snimajuća dana, do 8 dana montaže slike , montaže zvuka i grafičke obrade, do 4 dana eventualne dodatne montaže nakon Vaših sugestija po odgledanoj prvoj verziji filma, do 3 dana za opciono prevodjenje i narezivanje filma na usb memoriju ili postavljanje na youtube kanal.

Snimanje se vrsi sa jednom kamerom i sa jednim dronom.