Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Snimanje TV reklama

Ukrasni divider

FVM Studio Beograd raspolaže najsavremenijom opremom koja nam omogućuje snimanje TV reklamnih spotova u vrhunskoj rezoluciji. Osim snimanja, pružamo kompletnu uslugu montaže snimljenog materijala. Naši tehničari će Vam pružiti pomoć u vezi svih nedoumica koje imate. Naš moto je da Vaše želje i očekivanja budu maksimalno zadovoljeni uz odličan odnos cene i kvaliteta usluge kakav ne možete dobiti na drugim mestima. 

Profesionalno snimanje TV reklama i promotivnih spotova

Kako bi Vaša firma, brend ili usluga postali (i ostali) poznatipotražnja za proizvodima ili uslugama koje nudite rasli iz dana u dan, neophodna je reklama. Kako je TV reklama jedan od vidova komunikacije sa potrošačima i kako je reklamnim TV spotovima najlakše pridobiti pažnju potrošača, TV reklame drže primat u oglašavanju već dugi niz godina a sve veće firme ulažu u TV reklamu. Kako internet postaje glavni kanal komunikacije sa potrošačima, TV reklame se polako sele sa televizije kao medija na internet ali glavna je činjenica da reklame moraju biti profesionalno snimljene i montirane kako bi ostvarile očekivan efekat na rast prodaje proizvoda. 

Naravno, kod izbora reklamnog kanala, najveću ulogu ima Vaša ciljna grupa kojoj je proizvod ili usluga namenjena...

Jednom snimljene TV reklame nisu ograničene samo na emitovanje putem televizija. Osim na nacionalnim i lokalnim televizijama, TV reklame su pogodne i za reklamiranje putem Youtub-a, Facebook-a i drugih društvenih mreža. Takođe reklame mogu biti emitovane i na LED bilbordima (prilikom planiranja reklame obratite pažnju na odsustvo zvuka na LED bilbordima). Ne treba zaboraviti ni reklamiranje tokom sportskih događaja. Reklamne spotove možete prikazivati i na izlozima svojih objekata pomoću S-Paint reflektujuće boje.

Kontaktirajte nas da se dogovorimo !