Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Fotografisanje prvog rođendana

Ukrasni divider

FVM studio iz Beograda i tim stručnjaka sa kojim raspolažemo bavi se fotografisanjem i snimanjem svečanosti, venčanja kao i fotografisanjem modnih događaja, poslovnih skupova i drugih dešavanja. 

Jedna od usluga koju pružamo svojim klijentima je fotografisanje dečijih rođendana a jedan od najbitnijih rođendana je prvi rođendan. Prvi rođendan je svakako nešto na šta se treba posebno obratiti pažnja. Fotografisanje prvog rođendana  zato treba da bude napravljeno tako da fotografije budu lepe, kvalitetne i da ostanu kao uspomena dugo godina. 

Na prvi rođendan deteta se obično pozivaju i rođaci, bliska familija kao i bliske kolege pogotovo one sa malom decom i prijatelji. Na neki način prvi rođendan je najviše veselje za odrasle a najmanje za dete iz jednostavnog razloga što na prvom rođendanu ima najviše odraslih osoba. FVM studio Beograd radi najkvalitetnije fotografisanje dečijih rođendana i prvog rođendana, fotografisanje krštenja kao i svih drugih vrsta proslava. 


FVM studio Beograd raspolaže vrhunskom opremom koju koristimo prilikom fotografisanja i snimanja rođendana a to znači da će fotografije sa prvog rođendana vašeg deteta biti u izuzetno kvalitetnom formatu. Fotografije možete dobiti u elektronskom obliku na USB disku a možete i odabrati koje od tih fotografija želite da se urade u standardnom obliku kao papirna fotografija. 

Fotografisanje rođendana se izvodi najčešće u kući ili u igraonici ili nekom drugom mestu gde se slavi rođendan. Prvi rođendan za malo dete ipak naporan dan, pa dete ne bi trebalo da bude stalno na proslavi rođendana. Zato se fotografisanje prvog rođendana organizuje tako da fotograf dođe u trenutku kada je dete naspavano.