Profesionalno fotografisanje venčanja, snimanje u 4K rezoluciji

Fotografisanje za bilborde

Ukrasni divider

Bilbordi su jedan od najupadljivijih reklamnih elemenata pored puteva, ulica, raskrsnica, trgova i mnogim drugim prometnim mestima. Reklamiranje putem bilborda nije jeftino i zavisno od lokacije košta manje ili više hiljada dinara na nedeljnom nivou. Iz tog razloga, potrebno je da proizvod koji se reklamira na bilbordu bude izuzetno kvalitetno fotografisan. Fotografisanje za bilborde zato je jedna od najvažnijih vrsta fotografisanja koje se odnosi na promociju vašeg proizvoda ili usluga. Kako bi fotografija bila kvalitetna potrebno je angažovati profesionalni fotografski studio. 

Fotografisanje za bilbord podrazumeva da naši stručnjaci se zajedno sa Vama dogovore koji proizvod ili objekat  treba fotografisati i na koji način. Fotografije treba dodatno obrađivati i pripremati za štampanje bilborda ili za drugu neki drugi vid promocije.

Naravno na sve više prometnih raskrsnica se nalaze i LED bilbordi koji imaju i prednosti i nedostatke u odnosu na štampane. LED bilbordi dozvoljavaju da umesto statične slike postavite video ali kako se na istom bilbordu reklamiraju i drugi, vreme prikaza Vaše reklame je samo par sekundi u toku određenog vremenskog perioda. 

Fotografisanje za bilbord je jedan od najbitnijih elemenata promociije. Fotografija na bilbordu treba da bude živih boja, jasna i efektna kako bi se ostvario željeni efekat na ciljnu grupu. Ukoliko Vam je potrebno profesionalno fotografisanje za bilbord pozovite nas putem telefona 064 ili nam pošaljite email poruku. Vaš FVM studio Beograd.